FIZ LEGT UIT!

Artikelen en tips over Factoring / Legal / Debiteurenbeheer / Incasso

BLOG

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers

Een bedrijfsfinanciering nodig voor de groei van jouw bedrijf? Er zijn verschillende manieren hoe je aan een bedrijfsfinanciering kunt komen. Je kunt het verkrijgen in de vorm van een lening, krediet, factoring, lease of crowdfunding. Met een bedrijfsfinanciering kun je als ondernemer je zakelijke uitgaven financieren. Zo kun je lange betaaltermijnen overbruggen, investeren in een bedrijfsauto of in de groei van jouw onderneming.

Dashboard en rapportage

In het FIZ dashboard heb je real time inzicht in alle debiteurenbeheerdata. Zo is heel overzichtelijk welke facturen actie vereisen, wat het openstaande saldo is, welke incasso’s ingepland staan en wat de status is van dossiers die bij de deurwaarder liggen. Je ontvangt wekelijks een uitgebreide managementrapportage met de stand van zaken. Alle debiteurendata exporteer je heel gemakkelijk naar jouw eigen BI of analyse tools.

Vordering verkopen

Vordering verkopen? Je hoort het steeds vaker – ondernemers die hun factuur verkopen. En dat is niet zo gek, want steeds meer ZZP’ers en MKB’ers ontdekken de voordelen van factoring. We leggen je precies uit hoe je een vordering verkoopt en we hebben de grootste voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Dankzij koppelingen met meer dan 800 partners, kun je FIZ heel gemakkelijk aansluiten op jouw boekhoudpakket. Facturen worden automatisch ingelezen en gesynchroniseerd in FIZ. Zo kun je wijzigingen in één systeem doorvoeren en is de status van betalingen altijd up-to-date. Bekijk onze koppelingen.