Makkelijk achteraf betalen met FIZPAYSteeds meer webshops maken gebruik van Fizpay.

Een betere cashflow door geautomatiseerde opvolging van facturen en u beschikt over een automatisch herinneringsproces. Vanaf de eerste factuur tot de laatste aanmaning in één portal zonder extra kosten.

Debiteuren

Waarom FIZPAY?

U en uw klant verdienen altijd het beste, ook als het gaat om debiteurenbeheer. FIZ biedt de best mogelijke software voor grote multinationals en kleine en middelgrote ondernemingen. Geen gedoe, maar simpel overzichtelijk en snel.

Fizpay-gebruikers shoppen 20% vaker en besteden 68% meer per transactie dan de gemiddelde online shopper.

  • Woocommerce
  • Mijnwebwinkel
  • Shopify

Al je transacties georganiseerd op één plek.

Eenvoudige klantidentificatie en veilige verificatie.

In het FIZ portal zie je direct wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zit en welke facturen actie vereisen.

Waarom is Payfiz zo belangrijk?

Het primaire doel van een bedrijf is om maximale winst te behalen. Producten worden scherp ingekocht en met maximale winst verkocht. Dit is nauwelijks te realiseren als klanten hun facturen niet (op tijd) betalen.

Een slechte liquiditeit kan ertoe leiden dat het voortbestaan van een bedrijf in gevaar komt. Een groot deel van de faillissementen ontstaat door slecht debiteurenbeheer. Dit maakt het een heel belangrijk onderdeel van een organisatie.

Bij FIZ geloven we dat het percentage bewuste wanbetalers minimaal is. Goed debiteurenbeheer bestaat vaak uit het achterhalen van de reden van het niet betalen.

Is het product of de dienst niet geleverd? Heeft de klant een klacht? Of staat er een fout op de factuur?

Communicatie met uw klant is hierin erg belangrijk. Goed debiteurenbeheer verbetert het betaalgedrag van uw debiteuren en bevordert de klantrelatie. Dit zal resulteren in een verkorting van de betalingstermijn en vermindering van de afschrijving van onbetaalde facturen. Uiteindelijk levert dit een directe bijdrage aan de winst van uw bedrijf!

Kosten NL/BE

€1 + 2,99% Per transactie

Vraag nu direct aan

Kosten DE

€0,35 + 2.99% Per transactie

Vraag nu direct aan